Betavivo Strawberry kauramurot 506 g

53,56 € / kg

Produktkod2198299

Paketstorlek
506 g
Marknadsförare
Karo Pharma Oy – A Karo Healthcare company

check Tillgänglig

Change quantity of the product
Betavivo Jordgubb – havregryn, hjälper till att sänka kolesterolet.
Ändamål plus minus
Minska kolesterolnivåerna* En portion Betavivo Jordgubb - havregryn innehåller 3 g betaglukan från havre, vilket motsvarar den nödvändiga dagliga mängden som krävs för att sänka kolesterolnivåerna. *Det har visat sig att betaglukan från havre sänker blodkolesterolnivåerna. Höga kolesterolnivåer är en riskfaktor för utveckling av kranskärlssjukdom. Kontroll av blodsockret** En portion Betavivo Jordgubb - havregryn hjälper till att sänka blodsockerhöjningen efter måltid. **Intag av betaglukan från havre i samband med måltid hjälper till att minska blodsockerhöjningen efter måltiden.
Dosering plus minus
En portion per dag. En portion är 24 g eller cirka 0,9 dl. Passar till exempel som frukost eller mellanmål tillsammans med mjölk, yoghurt eller filmjölk.
Innehåll plus minus
Betavivo Jordgubbiga havremüsli passar till exempel som frukost eller mellanmål tillsammans med mjölk, yoghurt eller fil. Betavivo-havremüslin sänker naturligt kolesterolet* och hjälper till att balansera blodsockertoppen efter måltiden**.

En portion Betavivo-havremüsli innehåller 3 g betaglukan från havre, vilket motsvarar den dagliga mängd som krävs för att sänka kolesterolnivån. *Det bevisas att betaglukan från havre sänker blodets kolesterolnivå. Högt kolesterol är en riskfaktor för utveckling av kranskärlssjukdom. **Intag av betaglukan från havre i samband med måltid hjälper till att minska blodsockertoppen efter måltiden.

Kranskärlssjukdom har flera riskfaktorer, och att ändra en enskild faktor kanske inte ger någon nytta. En varierad och balanserad kost samt hälsosamma levnadsvanor är alltid viktiga.

Ingredienser plus minus
65,7% havregryn, havremjöl (inkl. gluten), fruktos, 3% frystorkade jordgubbar (jordgubbar, solrosolja).
Ingredienser och komposition plus minus
22% Betaglukan
Lagring plus minus
Rumstemperatur (+15C - +25C)