Apteekkikosmetiikka

Aco

ACO tarjoaa laadukkaita tuotteita sekä ylellisiin ihonhoitohetkiin, että ratkaisuja ihon ongelmakohtiin.

Atopik

Atopik on suomalaista apteekkien kautta myytävää sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, kehitetty kaikista herkimmällekin iholle.

Avene

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin.

Favora

Suomalainen Favora -ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Kaikki Favora tuotteiden raaka-aineet ovat mahdollisimman puhtaita ja turvallisia, eikä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita ole käytetty.

Sebamed

Ihoa suojaa luonnostaan lievästi hapan kemiallinen vaippa eli suojakerros, joka pitää ihon kimmoisana ja säätelee mm. ihon kosteutta. Sebamedin pH on sama kuin ihon luonnollinen pH eli 5,5.

Vichy

”Unelma ihanneihosta on mahdollinen”, L’Oréal ja Vichy panostavat erityisesti tutkimustyöhön ja tuotekehittelyyn. Jokainen tuote sisältää aktiivisten raaka-aineiden lisäksi Lucas-lähteen Thermal Spa -lähdevettä, jonka ansiosta tuotteet ovat hyvin siedettyjä, herkälle iholle sopivia ja hypoallergeenisia. Tuotteiden tehokkuus on todistettu kliinisin testein ja sopivuus herkälle iholle on todettu lääkäreiden valvonnassa. Turvallisuus ja tehokkuus perustuvat L’Oréal -laboratorioiden iho- ja molekyylitutkimuksiin. Tuotteita testataan mm. L’Oréalin kehittelemällä ja patentoimalla keinoiholla, joka on rakenteeltaan hyvin lähellä elävää ihoa.L’Oréalin laboratorioissa.

Louis Widmer

Sveitsiläinen lääketehtaan valmistama ihonhoitosarja. Louis Widmer -ihonhoitotuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen ja tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus ja siedettävyys. Tuotteet valmistetaan ja kehitellään Louis Widmerin omissa laboratorioissa tiiviissä yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa. Tuotteita ei ole koskaan testattu eläinkokeilla.

Yhteystiedot

Vaasan Kuninkaan Apteekki
Kuninkaantie 72-74
65320 Vaasa
kartta»

puh: 06 3168700
vaasankuninkaanapteekki@netikka.fi

Palvelemme
ma-pe 9.00-20.00
la 10.00-16.00

 

 Ristinummen sivuapteekki
Vanhan Vaasan katu 19
65370 Vaasa
kartta»

puh: 06 316 8701
ristinummensivuapteekki@netikka.fi

Palvelemme
ma-pe 9.00-18.00