Apotekskosmetik

Aco

Aco erbjuder kvalitativa produkter både för luxuösa hudvårdsstunder  och för hudens problemområden.

Atopik

Atopik är apotekskosmetik (tilverkad i Finland) som har utvecklats för den allra känsligaste huden.

Avene

Den vårdande Avéne-hudvårdsserien är utvecklad speciellt för den känsliga hudens behov.

Favora

Den finländska Favora-hudvårdsserien lämpar sig även för känslig hud. Alla råämnen i Favora-produkterna är möjligast rena och säkra. Inga färgämnen eller konstgjorda parfymer har använts.

Sebamed

Av naturen skyddas huden av ett svagt surt kemiskt skikt, som håller huden smidig och bl.a. reglerar hudens fuktighet. Sebameds pH är densamma som hudens naturliga pH, dvs 5,5.

Vichy

”Drömmen om den idealiska huden är möjlig”, L´Oréal och Vichy satsar i synnerhet på forskning och produktutveckling. Varje produkt innehåller förutom de aktiva råämnena även Thermal Spa-källvatten från Lucas-källan. Tack vare detta är produkterna väl tolererade, lämpliga för känslig hud och hypoallergena. Produkternas effekt är bevisad med kliniska tester och lämpligheten för känslig hud är påvisad under läkarövervakning. Säkerheten och effektiviteten baserar sig på L´Oréal-laboratoriernas hud- och molekylundersökningar. Produkterna testas bl.a. på den av L´Oréal utvecklade och patenterade  konsthuden, som till sin uppbyggnad är mycket nära levande hud.

Louis Widmer

En hudvårsserie tillverkad av ett schweiziskt läkemedelföretag. Louis Widmer-hudvårdsprodukterna baserar sig på den nyaste dermatologiska kunskapen och kännetecknande för produkterna är deras optimala verkan och tolerabilitet. Produkterna tillverkas och utvecklas i Louis Widmers egna laboratorier i tätt samarbete med hudläkare. Produkterna har aldrig testats på djur.

Kontakt

KungsApoteket i Vasa
Kungsvägen 72-74
65320 VASA
kartan»

tel: 06 3168700
vaasankuninkaanapteekki@netikka.fi

Vi betjänar:
må-fre 9.00-20.00
Lö 10.00-16.00

 

 Korsnästågets filialapotek
Gamla Vasagatan 19
65370 Vasa
kartan»

tel: 06 316 8701
ristinummensivuapteekki@netikka.fi

Vi betjänar:
må-fre 9.00-18.00